Primus Line®

Primus Line er et alsidigt rørsystem til transport af væske (vand) og gas

Det fleksible rør har en bærende forstærkning af aramidfiber (Kevlar) og specielt udviklede koblinger. Dette resulterer i en højtydende løsning til opgravningsfri rørfornyelse af trykrør, eller til opsætning af et robust, uafhængigt og fleksibelt rør.

Primus Line til vand, er baseret på Kevlar-materiale og PE-materiale, der er tilpasset kontakt med drikkevand i henhold til gældende standarder. Evnen til at strukturelt understøtte sig selv, tillader brug uden hærdning eller limning.

Alsidighed gennem tre-lags sammensætning – med sin flerlagssammensætning og smalle vægtykkelse, kombineres rørets fleksibilitet med en ekstrem høj materialestyrke. Det betyder, at installationer kan foretages op til 2500 meter pr. del-installation. Primus Line har desuden evnen til at klare kraftige vinkelafvigelser.

En vigtig komponent i Primus Line® er også koblingerne, fremstillet af støbejern eller kulstofstål. De er specielt udviklet til systemet, og skaber en lækagesikker forbindelse til værtsrøret. Koblingen kan således tilpasses til forskellige anvendelsesområder. Koblingerne får også deres holdbare korrosionsbestandighed gennem den slagfaste belægning, som samtidig opfylder de højeste krav, især til drikkevand.

FORDELER

  • Lever op til internationale hygiejnestandarder for drikkevand
  • Op til 2000 m rørlængde uden led
  • Forbundet med trykkoblinger, der kan modstå højt arbejdstryk
  • Velegnet til alle gældende trykklasser
  • Giver højt flow pga lav friktion.
  • Kvalitetssikret i henhold til iso 9001
  • Kan håndtere optimale bøjninger op til 60 grader

TEKNISK DATA

Materiale:PE=polyethylen, TPU=polyurethan og kevlar
Applikationer:Primus line kan bruges til alle typer trykledninger. Vand-, kloak-, gas- eller olierør.
Dimensioner:Ø 150 mm – Ø 500 mm
Arbejdstryk:0 – 71 bar
Tekniske levetid:>50 år

 

Billedgalleri